O NAMA

Tko smo?

Aton Usluge d.o.o. jedna je od najstarijih i najcjenjenijih tvrtki za kreditno posredovanje u Hrvatskoj. Ministarstvo financija ovlastilo nas je za posredovanje i savjetovanje pri ugovaranju kreditnih linija između građana i banaka.

Sklopljene ugovore o suradnji i posredovanju imamo s većinom banaka na tržištu. Stoga, našim klijentima možemo ponuditi širok spektar kreditnih modela i najpovoljnije uvjete zaduživanja kod većine banaka na tržištu.

Što radimo?

U našem uredu ili na telefonskoj liniji čekat će Vas educirani agenti za kreditno posredovanje. Dugogodišnje iskustvo Aton Usluga jamac je kvalitetnog i individualnog pristupa našim klijentima.

Model kreditnog posredovanja u svijetu je poznat već godinama, te se veliki postotak kredita građanstvu plasira upravo preko ovlaštenih posrednika (u Njemačkoj i do 80%).

Zašto Aton Usluge?

Krediti Svih Banaka

Njegujemo partnerski odnos s bankama na tržištu. Na raspolaganju Vam je nekoliko linija kredita po najboljim uvjetima.

Besplatno Posredovanje

Naše su usluge za Vas posve besplatne. Proviziju ostvarujemo ugovaranjem kreditnih linija, no nju podmiruju naši partneri, tj. banke.

Individualni Pristup

Svakom klijentu pristupamo individualno – od prvog kontakta sa savjetnikom do ugovaranja kredita u najbližoj poslovnici banke.

Pomoć Blokiranima

Blokirani ste? Omogućit ćemo Vam zatvaranje dugova i refinanciranje postojećih obveza. Kontaktirajte nas još danas!

Kontaktirajte nas bez obaveza

I uvjerite se zašto imamo više tisuća zadovoljnih korisnika koji nas preporučuju!