O NAMA

Tko smo?

Aton Usluge d.o.o. jedna je od najstarijih i najcjenjenijih tvrtki za kreditno posredovanje u Hrvatskoj. Ministarstvo financija ovlastilo nas je za posredovanje i savjetovanje pri ugovaranju kreditnih linija između građana i banaka.

Sklopljene ugovore o suradnji i posredovanju imamo s većinom banaka na tržištu. Stoga, našim klijentima možemo ponuditi širok spektar kreditnih modela i najpovoljnije uvjete zaduživanja kod većine banaka na tržištu.

Što radimo?

U našem uredu ili na telefonskoj liniji čekat će Vas educirani agenti za kreditno posredovanje. Dugogodišnje iskustvo Aton Usluga jamac je kvalitetnog i individualnog pristupa našim klijentima.

Model kreditnog posredovanja u svijetu je poznat već godinama, te se veliki postotak kredita građanstvu plasira upravo preko ovlaštenih posrednika (u Njemačkoj i do 80%).

Zašto Aton Usluge?

Krediti Svih Banaka

Njegujemo partnerski odnos s bankama na tržištu. Na raspolaganju Vam je nekoliko linija kredita po najboljim uvjetima.

Besplatno Posredovanje

Naše su usluge za Vas posve besplatne. Proviziju ostvarujemo ugovaranjem kreditnih linija, no nju podmiruju naši partneri, tj. banke.

Individualni Pristup

Svakom klijentu pristupamo individualno – od prvog kontakta sa savjetnikom do ugovaranja kredita u najbližoj poslovnici banke.

Pomoć Blokiranima

Blokirani ste? Omogućit ćemo Vam zatvaranje dugova i refinanciranje postojećih obveza. Kontaktirajte nas još danas!

Kontaktirajte nas bez obaveza

I uvjerite se zašto imamo više tisuća zadovoljnih korisnika koji nas preporučuju!

PRIMJER IZRAČUNA ZA GOTOVINSKI KREDIT

Iznos kredita: €30.000,00
Rok otplate: 120 mj.
Rata kredita: €316,73
Ukupan iznos za otplatu: €38.007,60

Izračun je sastavljen pomoću kamatne stope 4,90% i efektivne kamatne stope (EKS) 6,31%.
*Min. iznos kredita: €2.000
*Max. iznos kredita: €40.000
*Min. rok otplate: 12 mj.
*Max. rok otplate: 120 mj.

Naša mrežna stranica koristi vlastite kolačiće i kolačiće naših partnera. Jedan dio tih kolačića je nužan za ispravan rad stranice, a drugi dio omogućuje adekvatno korisničko iskustvo.

Osobne podatke naših klijenata NE DIJELIMO s trećim stranama. Svi podaci korisnika prikupljaju se isključivo putem kontakt obrazaca koje korisnik samostalno ispunjava i podnosi. Slanje osobnih podatka moguće je tek nakon što korisnik prihvati internu Politiku Privatnosti.

Naši kreditni savjetnici nikad Vas neće kontaktirati bez Vašeg prethodnog iskazivanja interesa u obliku podnošenja obrasca za kontakt ili pozivom na istaknute brojeve telefona.

Više o Uvjetima Korištenja i Politici Privatnosti pročitajte na sljedećim poveznicama:

Naruci Poziv Forma
Politika Privatnosti je u skladu s GDPR pravilima.

ILI